London nästa eller?Hej

Alla glada bloggläsare hoppas ni mår bra! Här är det bra men har fullt upp idag . först på   schemat står det att jag ska ner på stan en sväng och  köpa en ny vinter jacka till L och lite vantar och mösa för det börjar verkligen bli kallt nu och jag vill inte att han ska bli sjuk. Sen ska jag till jobbet och göra en hårförlängning  och sen ska jag börja röja här lite.

 Vi ska ju flytta härifrån 1 dec men nu ringde killen som bor där nu och frågade om vi ville flytta in redan 1 nov och det  är klart vi vill hihi det jobbiga blir ju bara att betala dubbelhyra två månader men han vad skjysst och sa att vi kan dela november hyran och  isåfall så  är det ju oki.
Nu måste man börja packa sakta men säkert det är ju så mycket som man ska tänka på. Men ska bli skönt att flytta till större  det är ju ca 20 kvadratmeter större en den jag bor i idag så det ska bli kul plus at vi får balkong och det ska bli skönt så kan man sitta där med sina vänner och bara njuta av en kopp kaffe eller lite god mat.

Jag är sugen på att åka till London på en wekend eller italien men vet inte vilket som är bäst. Har ni några tips?? .. vad tycker ni vi borde åka och är det nån som vet några bra hotell i london för bra priser så skriv gärna en liten hälsning. vi kanske kan åka om ett par helger , men nästa helg går inte för då ska jag till min kompis Mia och hon ska ha inflyttningfest med sin kille Tommy och det är så vackert par och jag ar inte hunnit se deras lägenhet så det ska bli kul att se. Hennes syster Nina kommer ochså och det ska bli  så kul att träffa henne med , vi hinner inte ses så ofta för Mia jobbar mycket och Nina med så man får ta vara på tiden när det går, det  ska bli så kul :).

Nu ska jag iväg,  ha en bra lördag och ta hand om er!

xoxo D


Kommentarer
Postat av: Emma - mitt liv i Milano

Milano är alltid bra! mat,shopping, utgång, barnaktiviteter.allt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback