kickboxning!

Hej svejs !

Idag blir det kickboxning för hela  slanten hehe jag och lille L ska gå och köra stenhårt idag, jag har nämligen ätit massor onyttigt och nu vill jag komma igång med träningen  igen..  Lille L tycker inte det är så kul att träna med mami men men  han är yngst i gruppen  8  år   och det är ju ingen annan som vill träna med lille han :( så det blir det mami som får ställa upp , det är kul att se hans utveckling , han blir duktigare och duktigare för varje gång  och både slag och sparkar sitter bättre nu.

Jag har köpt massor med kickboxningskläder till oss , vi har samma storlek hehe  med tänkte ni ska få se vad jag ska ha på mig idag och sen se vad lille L ska ha på sig . Ni  som undrar varfär jag inte lägger ut så mycket bilder på lille L så är det för att jag inte vill blada in han så mycket i min blogg. Man måste respektera att ahn är barn osv.

Ska sätta mig och se en ny film här på morgonen   ( Svindlade höjder ) drama  och den verkar väll si så där men kul att ha nåt att göra på morgonen , jag borde ju egentligen   packa o inför flytten osv men men   det orkar jag inte en söndag som denna hehe.

Det  ser lite kul ut för jag gjorde ju en fransk manikyr på min ena hand igår , så den andra är inte klar , jag sparar den svåra till sist hihihi så det kommer bli ett helvete att göra på fel hand imorgon eller på tisdag eller nån annan gång hehe.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara ta det lungt fram till  kl 12 när jag ska träna, ha det bra och ta hand om era vänner och var inte bittra och sura tänk att livet är alldeles för kort för att sura bort.

xoxo DHär har vi min outfit :P
Lille L söta  shorts hehe och hanskar, hur sött är inte det då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback