Hur orkar jag haha!

Jag har beställt kläder till min lilla chihuahua Dolce  och nakenhunden spike  , såååå söta , kalla mig knäpp men mina hundar är som mina bäbisar ... om man ska klä sin hundar så gäller det att man vänjer dom från när dom är små, arnas är det djurplågeri..

Min chihuahua  Dolce älskar sina kläder när man tar fram dom så dansar han .. han vill inte gå ut utan dom  för då känner han sig naken och han fryser hela tiden.Lous vuitton jackaJuicy mys overalljuicy höst jacka så sötHello kity mysjacka med jeans kjol haha :)Juicy hundsängUgs hur söta är inte dom då. för att skydda tassarna när det är kallt ej använda på sommaren.Nike dräkt ska min nakenhund få hehe.
Strass halsbandRosa morgonrock  i märket juicy mee love


Kommentarer
Postat av: Tami

Jag tycker att det är taskigt att klä på sina hundar, hundar är djur, vad vet dom o kläder, det ser inte särskillt bekvämt när en hund har käder på sig, låt hundarna vara hundar.De är inga dockor eller "bebisar" som man kan klä ut. detta är iaf min åsikt, jag har själv en hund, som jag älskar otroligt mycket, men inte klär jag på henne för det, varför skulle jag det för?

2009-10-02 @ 18:31:48
Postat av: Dompan

Till Tami: jag respekterar att du tycker så men allt har med vad man tränar sin hund till och jag klär min hund mest när det är kallt ute för han fryser jätte mycket då, istället för att ha en ful filt kan man ju ha en fin jacka. mvh domi

2009-10-03 @ 08:40:26
Postat av: Anonym

Ok man kanske inte ska överdiva men massa kläder o kepsar m.m. men hundarna ska väll inte frysa..Min hund skakar om hon inte har kläder på sig när det är kallt ute och då har jag ens tor hund..Dominique har små hundar så kan tänka mig att dom fryser mera..

2009-10-05 @ 14:23:24
Postat av: Carro

vilka söta kläder till hundarna :D

2009-10-11 @ 13:48:58
Postat av: Lollo

Snälllaaaa, svara!!!!vilken hemsida har du köpt grejerna ifrån??

SNÄLLA SVARAKRAM PÅD Ig

2009-10-13 @ 15:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback