vill bo i hus

 Hej


 Jag sitter här i köket och drömmer mig bort om att bo i hus , det är klart att det är mycket bättre i den nya lägenheten en den förra vi bodde i  men skulle allra hellst vilja bo i ett hus...  Där  kan  man bestämma allt själv.  Det skulle ju vara så skönt men det får jag vänta med tills jag har mer säkert i salongen.. För det är  alltid lite läskigt när man är egen företagare för man vet ju aldrig vad man tjänar  månad från månad.

Ibland jättebra och ibland dåligt och speciellt nu när det är lugna tider . Idag har jag bara en nagelkund och sen är det hellt dött hela dagen ,men jag funderar på att   min praktikant Sandra ska få göra naglar på mig   hmmmmmm   det  får nog bli en glitter manikyr , jag blev så sugen när jag gjorde naglar på Elina och hennes syster Joanna igår dom fick silver och guld glitter men jag ska nog göra rosa naglar idag.


 Hmmm vad ska man äta idag då på jobbet ? jag har köpt mat kuponger på flaneur där jag älskar deras pasta men kan ju  vara kul att äta nåt annat med  hmmmm jag får  fundera lite till eller ja just det  idag är det ju ärtsoppa och pannkaka på fortet kanske borde gå ditt eller ja vet inte hehe , ha en grym torsdag och känner ni er deppiga så kan ni ju tänka på att det är fredag imorgon och då är det ju fredags mys och på lördag ska jag till min älskade Mia och ha lite partaj , måste ner till stan och köpa present till henne idag , men vet inte alls vad man ska slå till med, hon har ju typ allt :S..

 

Xoxo


Kommentarer
Postat av: V

kan du inte visa bilder på den nya lägenheten? :)

2009-11-14 @ 09:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback