Magnetics rules wiiii

Hej !

Sorry för att jag varit dålig på att uppdatera men jag har haft så mycket nu när man precis flyttat och igår glömde jag datan på jobbet :( så jag kunde inte blogga men nu är jag igång igen.. Tack för alla kommentarer men vill bara säga om föregående blogg inlägg om hundar som skäller . det är inte så att mina hundar skäller i hela tiden  , men när nån kommer i trappen eller posten kommer så är det klart att dom vaktar vår lägnhet och skäller till och det kan väll ända inte vara så farligt ..  Tänk så här istället tänk om du får grannar som festar mycket eller röker på balkongen och det kommer in i era fönster eller så , man vet aldrig vad man får för grannar , det är det enda mina grannar kan klaga på det är just mina hundar .

Jag tvättar inte ens i tvättstugan , för jag vill inte störa grannar ... så om det skälls nån gång här och där mellan 11-16 så tycker jag inte att det är värsta farligt men om dom stod och skällde hela tiden då håller jag själv klart med er, men normalt oljud får man ju nästan räkna med när man bor i lägenhet .. Det kan ju inte vara helt knäpptyst det funkar ju inte..Jag hoppas ni förstår hur jag menar med detta .  slutdiskuterat om det nu..


I förrgår så var jag på en grym nagelutbildning med märket magnetics och jag är grymt nöjd och fick lära mig massor nytt och jag hade ingen mindre en av världens bästa nagel lärare   som vunnit massor med priser och turnerar nu i världen för att undervisa elever .. och hon heter Ingeborg    och är verkligen grym wiiiii så nu  har jag diplom från henne och det känns kul :)  det är värt mycket för mig .

 Här har ni lite bilder  från kursen så ni får se .Jag i skolbänken med min nail trainer :)Världens sötaste olga från mangnetics , även hon en grym lärare :PHär har vi lite tips på hur  stiletto nails ser ut , jag har gjort den rosa och min lärare den blå.Ingeborg visar hela klassen hur man jobbbar med nail artkolla hennes egna långa naglar , helt sjukt att hon kan jobba med dom .
Jag lärde mmig att måla blommor osv   jättekul ooch så här såg det ut , inte helt perfekt  men en bit på vägen ialla fall.Jag och ingeborg från magnetics och sen en annan tjej från utbildningen som jag glömde namnet på .sorry


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är hundarna ensamma så har du ingen aning om hur mycket dom skäller. Då får du nog tro på vad grannarna säger... Hundar som e ensamma kan skälla ta mig fan hela dagarna.

2009-11-05 @ 18:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback