Höst deppig :( måste shooooopa så mår jag bättre hehe .
Som alla vet så gillar jag christian audigier  så jag har beställt denna  luv jacka för att hålla mig varm när det är dåligt väder hehe :PÄven denna AF  Abercrombie &Fitch

  jacket som jag älskar  :)

Den här har jag beställt :)


Varför blir man höst deppig? tycker det är så tråkigt att bara tänker en  massa negativt , man ser verkligen  på folk att det smittas av sig så är det inte  svininfluensa man är rädd för så är det att vara deppig ... Det är kallt och mulet ute kan det bli värre i väder , ja   snart kommer det tö snö så det kommer igenom skorna och allt , inte kul över huvud taget men men det får vi stå ut med  en period varje varje år, man måste nog packa sin väska och åka iväg  till varma länder dessa tidpunkter så kanske man kan få lite bättre väder en detta usch säger jag bara.

Idag ska jag jobba ganska sent till 18.30 så om det är nån som  vill köpa löshår är det bara att komma förbi , det är jag och min praktikant Jessica som sitter där idag :).

 Sen måste man ju skynda sig hem så man kan se Desperate house wifes det får man ju inte missa .

hmm jag måste även hitta nån liten present till min vän Mia   för hon ska ha ett litet kalas på lördag och jag ska till henne då?? vad ska man hitta på till den perfekta tjejen??? Har ni några tips?

Hörs snart igen!

Ps jag och min vän Sanna har shopat massor med nya kläder från usa wiii  jag ska visa er när det kommer.

xoxo


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag älskar "lös" naglar och tycker att det är assnyggt. Men huja mig de där spetsiga sakerna...fy usch inte snyggt. Men men alla kan inte ha samma smak, det kanske är något som man måste bli van vid bara helt enkelt. i början tyckte jag inte att det var snyggt när bara nageltippen var färgad heller, typ röd eller så och nu tycker jag det är ASSNYGGT!!!!

2009-11-10 @ 23:49:14
Postat av: Dompan

Till Anna : ja jag vet man ändrar sig verkligen hela tiden :P

2009-11-12 @ 09:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback