dåligt säger jag bara!

Det verkar vara som att dom har glömt att kalla min son för vaccinet , han är tydligen i en risk grupp , så jag låter han vara hemma  nu tills han får ta sprutan.., Vad ska man göra . jag vill ju inte chansa att ha han i skolan när det går  svininfluensa som aldrig förr...

Nä då få han föllja med  mig till jobbet, hans pappa och lille L ska försöka köa idag för att han ska få ta vaccinet idag och om han har tur så får han ta det idag, så han kan återgå til skolan nästa vecka.
Tycker det är sjukt hur slarviga dom varit med detta.

Jag ska till jobbet och möta upp mina praktikanter och idag tänkte jag lära dom hur man gör  en pedikyr, alltid bra nu inför julen..

 Sen ska jag hämta mat låda från mitt favvo ställe flaneur och det blir ju självklart spagetti och köttförsås :P hehe Men först ska det städas i salongen och sprita alla verktyg och alla crocks det måste man göra efter varje kund för att ha hygenen  i salongen .... Kunden måste alltid sprita händer och man ska alltid jobba med hanskar och musskydd , jag akn glömma ibland men föröker att ha det varje gång..

 Nej nu ska jag gå ni får ha en rikitgt bra dag!

xoxoxoxo D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback