Otursförföljd hmm vad ska man göra

Ja vet inte ritkigt  vad man ska börja med denna story , ni kanske  tror jag driver eller skojar med er men det gör jag inte this is the shit....

Det hela började med att jag jobbade  igår på min salong
www.kristallgrottan.nu    jag hade en nagelförläning och en hårförlängning på en tjej från örebro , det gick undan sen skulle vi åka till Norrköping för att fira min kompis Nina .... Vi   hade lite otur för   bakljusen verkade inte funka och vår andra bil Den gula faran skruttibang bang bilen som Mr Love  har krockat 2 ggr by the way  har bara vinterdäck på den så den vågade vi ju inte köra ..
 
Vi blev lite nervösa och tänkte till hur ska vi komma till Norrköping nu då hmmmmm vi tänkte och tänkte , då ringde Mr Love  sin pappa och vi fick låna ha mersa   som är lika skrotig som våra gula  skutti bang bang bil, och han svarade ja så vi åkte till Hälleforsnäs för att byta bil...,
 
vi hinner inte mer en ut ifrån Hälleforsnäs   , då stannar biljäveln och då har hela bilen kraschat sönder och  vi kommer ingenstans  alltså vad är det för himla otur alltså.

 Som tur bor Mr loves bror i H-näs  så vi  fick låna hans bil , så äntligen kom vi  till Norrköping efter många om och men.  och det var jättetrevligt .. Mia och Nina hade lagat taccos och sen åt vi jord gubbar  och massa grädde  ..

 Nu är jag hemma och  har ganska mycket att göra idag ...  Jag ska beställa en bröllopstårta  till  vårt bröllop  , vi   ska ha en 5 våningars tårta ... och har hört att  ica maxis är supergoda så jag tänkte åka dit .

 Sen har snälla j´Jocke gjort klart inbjudnigslapparna så dom ska tryckas i veckan massor att fixas med .....

Sen ska hela familjen på kick boxning sen blir det vattenpalatset efter.

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Nadja

Tur att ni fick tag på en bil som fungerade till slut iaf hehe :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback