Fixat en grej till på listan

Hej

Mina kära läsare som inte ger upp om mig fast jag ibland inte sklriver på flera dagar ;P ni är så söta peppar mig alltid med lite snälla ord.

Igår var jag och sjöng in till bröllopet , det gick hellt oki ... Jag  var lite nervös med studiokillen tyckte det lät bra så jag får väll hoppas att det låter bra i kyrkan för det är jätte högt i tak där   så det är ju    bra akustik där men måste dit och kolla nu på morgonen om man kan få testa hehe ...

 Jag trodde vi skulle öva på bröllopsfrisyr idag men  min praktikant kunde inte komma idag så hon skulle komma en annan onsdag så jag blir lite nervös hur jag ska ha mitt hår , men det får vi ta vid ett sennare tillfälle..

Säger bara att om ni ska gifta er  så börja i god tid för då kan ni göra festen oglömlig , det är så mycket grejer som ska fixas med inför festen som man glömmer bort hellt och hållet vad man håller på med ..

Jag har gjort en liten  bröllopsbudgett och jag skriver upp allt som ska betalas så man har lite koll iallafall .

Bokade min bröllopsbukett och den kommer kosta ca 1500 kr .

Det känns kul  för det är några av min släktingar som kommer så det ska bli kanon kul att träffa alla...

det är ju inte så ofta alla träffas samtidigt om man säger så .

xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Ellen

Det kommer säkert låta kanon! Du som sjunger så fint... Tycker du verkar ha jättebra idéer för bröllopet så det blir nog underbart även om det är mycket att pyssla med!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback