Myspys

Hej!

Idag ska jag och Mr Love gå på resturang och äta gott sen ska vi gå på bio  hmmm vet  inte vad det blir  för film riktigt men det ska bli skönt att komma iväg ut lite ..

Vad ska ni hitta på i helgen då ? är det nåt kul man inte får missa ?Jag tänkte ju se melodifestivalen eller nåt.

Just ja igår blev jag överaskad av MR Love med    spagetti , kycling i grädde och kantareller ch champijoner .. det var riktigt gott så  jag  tar med mig matlåda till jobbet idag , det bara måste bli stopp med allt onyttigt,,För snart är det ju beach 09 och då måste man ju komma i bikinin.

Jobbigt med  lilla dolce ( min chihuahua)han  har massa  gult på sina tänder och jag har köpt tandkräm men han gillar inte att borsta tänderna så han försöker bita mig :S det är så jobbigt..

Finns det iget han kan äta så det blir bättre ?

xoxo Dompan


Kommentarer
Postat av: masen

Det finns hundmat som hjälper till att få hundars tänder att bli renare, när dom tuggar i sig maten så poleras tänderna, inte så djupt kanske men ändå. Hoppas inte att du jämför tandfärgen på hunden mot människors, hundtänder är ALLTID mer färgade än människors, finns ingen varg i vildmarken som borstar tänderna, och vargen är ju alla hundars stamfader oavsett vilket syfte vi vill att just "min" hund ska ha. Kolla med en veterinär om något verkar vara utöver det normala.

2009-03-07 @ 02:29:07
Postat av: Pernilla

gå till vetrinären så tar dom bort all tandsten :) eller så finns det tandborst tuggben till dom som är super på arken :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback