Tävling pokaler och lite regn i poooooolen !

 Hej!

Jag tävlade för första ggr idag och det var så kul . jejejejejje .. jag blev inte slaktad och jag är nöjd med min insats och kom 4 :a men det gjorde inget , det bästa vara att jag kämpade och att jag fick  in lite träffar på motståndarna   :) Nästa år kanske det går bättre ....

Träning ger färdighet så nu blir det sommarträning  med sparring 3 dagar i veckan  hela sommaren sen kommer den nya säsongen igång igen i aug / sep men jag älskar  denna sport hehe .. Mr Love kom 3:a och  han fick ta emot en  del otroligt hårda smällar mot ansikte . men tänkte jag lägger up bilder från matcherna på måndag men så länge får ni nöja er med bilder från festen .

Xoxo Dompan
Mr Love ger mig lite kärlek i kylan , ser ni poolen bakom som vi skulle badat i , om vi haft tur med vädret.
Jag och Mr Love :)Ja ni ser ju själva hur galet roligt vi hade hehe ;) ;) ;)här lekte vi några sjuka lekar som Göran satt ihop hehe ...

Killen med den roliga grimasen är vår andra tränare och vän Micha, han  är verkligen grym på kickboxning .Vår tränare Göran som även ägde det fina huset vi hade festen på :)
Gulliga Jenny från Linköpings kickboxningsklubb var  en av poäng domarna .Folk från klubben

Kommentarer
Postat av: Elin

Härliga bilder =) Allt bra annars med dig?! =) kramar

Postat av: Miss0 - svensk tjej i Oslo

Äntligen får man se hur Mr Love ser ut ;) Du har ju berättat mycket om honom när jag vart hos dig men aldrig träffat han så det var kul. Ni är söta tillsammans! Kul att ni ska gifta er nu! :D Pierre är riktigt grym fotograf :)Har nog inte skrivit det men jag fick mycket fina kommentarer här i Oslo om mitt hår :)Ha det fint gooing!

Kram Sanna

2009-06-14 @ 17:25:51
URL: http://miss0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback