Statsmänniska hell yeah !

Tjenixen!

igår så jobbade jag och Linda på i salongen , vi hade massor att städa efter nyforsdagen så det vara bara att hugga in tidigt igår morse men fick till slut orning på det mesta....

Jag och Linda   lunchade nere på flaneur det är ju bara för gott , jag bara älskar deras spagetti och köttförsåsen hehe. Behöver aldrig säga vad jag ska hja när jag kommer in i resturangen skrattar dom bara ochg ställer fram min tallrik med spagetti...

Efter jobbet så ringde Mr Love och vi skulle åka till kalkbrottet och bada ... hmm tänkte jag , jag hade aldrig varit där så det kändes kul att komma iväg ..

Jag slet med mig grillen och en massa kött och sen köpte vi med oss potatis sallad mm men när vi kommer fram   så till min fasa   så är det klipper och vatten precis överallt och när man ska komma fram till platsen man kan ligga på så är det typ som en labyrint för att komma fram , så jag får klättra mig fram och hasa ner över berg och sand och en massa äckliga piss myror , kan ni täna er detta .. Mina naglar gick till och med sönder det är inte oki..

 Så nu har jag satt stop för detta vansinne jag har gjort klart för Mr Love att jag inte tänker åka till baka till detta hemska  ställer , nåt positivt var ju att Mr Love plockade blommor till mig hihihhi gulligt va ..

Så jag är en statsmänniska med skönhets fix   jag vill inte ha skit under naglarna och pissmyror innaför brallorna ...

Nu ska jag ner och jobba sen ska vi på gradering i kickboxningen , jag är så nervös .

Xoxo Dompan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback