Sommar Lov och halvt ihjälslagen!

Ja det är hellt sjukt  hur snabbt tiden går , åldern smyger sig på en sakta men säkert ...

Hellt plötsligt har ett år gott  och sen är det  2 år osv hellt galet hur det ska gå till , snart står man där med rullator och undrade  vad som hände ...

Så idag ska jag fortsätta att njuta av dagen  som om det vore den sista, ibland skulle man bara vilja vara liten igen   och få chans att göra saker  man aldrig  gjorde ..

Idag ska jag på lille L skolavslutning  , han slutar nämligen i ettan och sen ska jag på träning   , nu är det bara  2 träningar kvar tills jag ska tävla och få stryk hehehe ..

Jag kommer få möta 2   st   galna brudar som kommer slå sönder mig , så jag försöker  bli härdad , för även  om man säger ta det lungt  till motståndaren så tar dom  i som bara den,  så jag tappar andan..

Men nån ggr när dom minst anar det kommer jag ladda och ge igen eller vad  säger ni? för Dompan ger sig inte i första taget ...

Man brukar ju  säga det som inte bryter ner dig härdar dig så man får ju hoppas att det är så hehe ..

Det är kul att man äntligen hittat en sport som man älskar ... Som man faktiskt kämpar för och tycker det är kul att idag ska vi träna ... Förrut har jag  alltis tänkt "gud vad jobbigt med  att träna  idag , men nu har jag hittat  glöden och jag hoppas jag håller fast vid den  och att den aldrig svalnar om jag så ska stå där med   rullator och möta folk hahaha..

By the way så känns det bättre nu när jag äter godis att jag iallafall tränar ..

Snart kommer min kära Natacha hem från Usa och hällsar på¨,så då ska jag åka upp till stockholm och träffa henne ska bli så kul , har längtat så länge efter henne  ..


xoxo Dompan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback