Lite sorgligt
gammal bild från förra året på dhani , natti och jag .


Ja vad ska man säga om att mickael Jacksson är död ? det känns så himla overkligt , han har ju alltid varit den som pratat om hur man ska kunna över leva ... Han ville att dom skulle frysa ner  honomn  till dom hittar ett botemedel mot döden , och så dör han så här 50 år gammal ... Det känns lite sorgligt måste jag säga ...Men han har ju inte direkt varit lycklig  som det har verkat så jag hoppas han  får det bra i himmlen rip  Mickael ...

Klockan är nu   ca halv tio och jag har vaknat först som  vanligt , jag har gjort iorning en kopp kaffe och sitter i deras gigantiska vardagsrum och skriver en blogg ,.. Jag känner en viss saknad  att åka hem till min Mr Love och lille L men samtiidgt är det både nyttigt och kul att vara borta , för att just känna den här saknaden, jag har jobbat mycket och då är det bra att   åka iväg och få lite ny postitiv energi.

Jag hoppas att Natacha ska vakna snart  , sen bllir det nog att hitta på nåt ute i solen och sen ikväll blir det middag och en kort utgång tror jag ..

Natacha var med mig  på stan igår och valde underkläder till bröllops natten , , så jag hoppas att mr love bllir nöjd :)..

Nä nu ska jag dricka ur mitt kaffe och göra massa jobbiga ljud här ute så Natti måste gå upp haha, jag  orkar inte vänta längre hehe ..


Glöm inte att kolla in kristallgrottans blogg om erbjudanden oså .
www.kristallgrottan.nu

xoxo Dompan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback