kul med folk !

Hej !

Kul att det blir bara flera och fler som läser min blogg :)  vi är som enda stor familj hehe .. skämt åsido men det känns kul att ni kommer tillbaka gång efter gång ..

Igår var så irri  ( irreterad) i salongen  , let me tell you ....Jag hade en kund på morgonen som sket i att komma  och sen en kund  på eftermidagen  som sket i att komma ... Det var samanlagt 3000 kr som bara sket i att komma så jag bara satt där men men  då hann jag hitta nya kläder jag ska beställa, nåt bra iallafall ... Men man blir så trött när folk inte förstår   att detta är mitt jobb , om ni skiter i att komma så får jag inte in pengar ..

 ,Jag tycker ni som läser denna blogg ska passa på att komma,  vi har massa erbjudanden just nu !!!!!

#Förlängning av Naglar på både händer och gele på fötterna endast 750 kr  och ekologisk ansiktsbehandling med en #Halvkropps massage  för endast 400 kr   sen kan man få vaxning och en  halvkropps massage för endast 400 kr så #Passa på att skäm bort er själva eller en mamma som har det  tungt eller en vän som fyller år .. Passa på nu !

Missa inte att vi säljer löshår och klips  inne i salongen jätte bra kvalitet på håret .

Äkta löshår ca 55 cm långt 700 kr clips 20 kr styck  

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: mly

Hej! en fråga du skrev löshår 700:- då köper man det bara löst. Men om man vill ha det isatt åxå då? vad kostar de. Jag är super sugen på löshår. har fått för mig att det kostar typ 4000:- så nu blev jag förrvirrad:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback