Grodlår och en ute kväll i stockholm


Hej!

sitter nu vaken och tänker , sjutton vad tiden går fort när man har roligt ...igår så var jag ute  med ett stort gäng på beirut i stockholm , en fin resturang med både bra sevice och sen kunde man röka vattenpipa haha,,

Vi beställde nåt som låter så jäkla äckligt och det var grodlår som var vitlöksmarinerade, först ville jag inte smaka men sen  tänkte jag varför inte .. och det var faktiskt riktigt gott  smakade som kycling.. så nu har man testat det ochså hehe ..

Efter maten så gick vi till olicka ställen först vvar vi på collage sen blev det ute kompaniet och till slut köket  vi var där  och det var massor med folk som började strömma in och jag har klaustrofobi så dom åkte hem och lämnade mig men det passade mig bra för då var klockan ändå 3.45  så jag åkte och la mig sen kom Natti hem runt 5 på natten och  vi pratade lite skit och sen somnade jag som en stock.

Hade ställt klockan på 9.30  , jag tänkte ifall jag ska  komma hem tidigt idag  för  jag har ju kickboxningsträning  vid kl 14 , som jag tror jag ska gå på , sen blir det nog att åka till nåt badställe med Mr Love och lille L.

Jag har  haft en bra helg nu känns  det bara sorgligt att  nu vet jag inte när jag träffr Natti igen:( BUUUU säger jag bara .

 Vi hörs snart .

Xoxo D

Kommentarer
Postat av: Ellen

Låter som en toppenkväll! Collage brukar jag jobba på, hoppas ni inte var där för tidigt för då brukar det va dött. Ha kul på träningen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback