Road trip!

Jaaa vart ska man börja det vet jag knappt själv.. I fredags så ringde Ann- marie mig och frågade om jag hade lust att föllja med henne till strängnäs och kolla på kattungar ,  och det tyckte jag lätt kul så jag slog till , men hade jag vetat hur det skulle sluta hade jag nog stannat hemma hehe .

Vi började åka och hon hade gjort en vägbeskrivning som jag inte fattade nåt av men men tänkte jag hon har nog koll på detta hhehehe .. vi åkte och åkte  det visade sig att vi skulle   ända  till gnesta sen låg  stugan med kattungarna typ 2 mil rakt ut i skogen , hmm kul va .

sen kom vi äntligen  fram och Ann- marie fick titta på dom söta kattungarna och  sen när vi skulle hem så   hade vi  ganska bråttom , men då kör vi så såklart fel och inte lite fel heller  men  efter många om och men var vi hemma hehe . sen åkte vi ut  och grillade hos mina föräldrar  i sundyholm då fick man pusta ut lite .

nä nu ska jag kolla bilar på blocket , funderar på att åka till tyskland med mia , henke och tommy  och köpa vin och öl till bröllopet nästa vecka men vi har ingen drag krok på vår så jag måste köpa en ny bil hehe för sådär runt 10 tusen så om ni vet nån bra säg till ....

xoxo D


Annmarie är hellt otrolig , hon smsar , sminkar sig och kör samtidigt , tror du man blir rädd eller ??? jappVad  hände här liksom ? klätt ut  stålpar mm jag blir fasiken rädd ju hahaAnn-marie blir så glad när hon får gulla med kattungarna.det här är hennes favorit.


Hur sjukt ser inte detta ut då :) haha men jag kan garantera att hon har shorts på sig och katten sprang och gömde sig så jag var snabb med kameran,  men tyckte bara det såg så roligt ut haha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback