Nyvaken och yr , ikea ekar i mitt huvud!

Ja vad ska man säga , denna morgon vet jag inte riktigt vad som hände .. Jag  låg  och sov djupt sen ringer telefonen och det är pappa som måste ha sin resväska  för dom ska åka till ikea , så jag går upp och kommer då på när jag lagt på telefonen jag måste ochså till ikea ..

jag måste  köpa skåp till salongen poch en massa rosenblad inför bröllopet , jag greppar tag i telefonen och försöker ringa   till han igen ,  för att kolla om jag och min praktikant Carro kan följa med  .. Men då så har jag så klart inga pengar på mobilen ..

Jag väcker lille L och springer ner till shell och köper kontat kort sen ringer jag till pappa igen men då är det såklart upptaget , jag ringer och ringer  äntligen går det ton men sen när jag frågar om jag kan föllja med  så går det såklart inte för dom ska stanna kvar där och jag har kund på eftermidagen.  så så gick med min resa till ikea .. Nu sitter jag här i soffan ooch fattar knappt vad som hände  hehe jaja. så kan det gå .

  Bra på sätt och vis för jag började göra gele naglar på mig själv igår med fransk manikyr och jag hann bara ena handen så nu måste jag göra klart andra handen  på jobbbet , för det ser inte klokt ut att springa med en hand klar och den andra halvklar . nä nu ska jag ut med hundar sen till jobbet ha det bra .

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback