Morgon pigg ? Hell noooooEn kunds naglarTjejer som ska på partaj i örebro igår gjorde naglar :)
Ja idag är jag verkligen uppe tidigt :) jag ska styla tre st söta tjejer på min salong
www.kristallgrottan.nu   den ena tjejen ska nämligen gifta sig idag och  dom andra två ska vara tärnor :) så det ska bli kul .

Det som är mindre kul  är att  att jag måste vara på jobbet redan kl 8 för att städa :( och det är inte kul alls.

Vad har hänt mer i mitt liv då ? Jo igår var jag och Mr Love och shoooooopade lite ute i tuna park och jag slog till på att köpa en  kolsyre maskin , men jag fattar sjutton inte hur den funkar , för det blir ju nästan ingen kolsyra :( hmmm är det nån som vet om jag ska göra nåt extra för at få kolsyran ordenligt ..

Jag har hållt ner ca 3 sekunder som det står och det pyser och fräser men det är då allt för när  jag smakar  så är det som vanligt vatten och det är inte kul alls .(  , jag  tänkte att jag skulle slippa köpa bubbelvatten men just nu känns det som en mycket dålig ide från min sida hehe .

När jag köpte kolsyremaskinen så var jag även inne på bokhandeln och hittade lite kokböker hehe kände mig duktig ,.Ja köpte 3 st olicka  en med sallad,  och två med gott gott hehe så lite nyttig och lite onödig .

så sennare idag tänte jag kanske baka morotskaka för det  loite nyttigare när det är morot i haahahaha . Jag skulle egentligen  åkt och hällsat på Natacha idag i Stockholm  för  hon ska åka till ibitza snart men det gick inte för jag har varken hund  eller barnvakt idag  för Mr Love jobbar hela helgen .

Snart kommer min Mia hem från Finland  , det  ska bli sköntför  hon har vart borta i hela 2 veckor  :( . Nä nu måste jag gå .

Xoxo D

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag har också en hemma..tryck ca 3 gånger så att de låter alla gånger..då ska de gå bättre :)

2009-07-13 @ 12:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback