Måndagsmorgon och längtan!Malin , micha och mr Love med  tatueringarna.Jag och Mr Love   och vår tränare och vän Micha som inte ville vara med på bilden :)Hej!

Känns som att alla mina nära vänner flyttar iväg eller åker iväg nånstans .  ex Min bästa vän Mia är numera just nu i finland , Nina är i Norrköping, Natacha i stockholm/usa Ella i Enköping,  Malin ( långt bort) . andrea i canada  vanessa i malmö måste jag fortsätta ni ser ju själva   .... alla bara åker sen är man själv kvar , det är inte kul ..

Imorn kanske min vän Ella kommer till stan och har mysdag med mig i salongen , skulle vara skönt om hon kom så vi kunde snacka lite skit hehe .

saknar alla mina vänner så otroligt mycket , och alla gammla minnen ska vi inte snacka om  ... dom kommer över mig ibland och då sitter jag som i dvala en kort sekund och drömmer mig bort ... Men idag ska jag   föröka vara positiv och ta vara på dagen och försöka planera inför bröllopet  .. Jag har 6 st   tärnor :) som ska kasta rosor allihop när jag kommer in ... dom är verkligen dom bästa tjejerna . sen har jag världens bästa toast madame och även tärna Mia .

Nä nu ska jag till jobbet , känner att jag kommer få ont i huvet det spänner överallt usch säger jag bara .

xoxo Dompan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback