Magsår nästa !

Jaa det är inte kul ,  jag känner mig sönderstressad , fast jag vet att jag inte ska stressa så gör jag det och jag vet inte riktigt varför jag gör det men jag har en kraftigt  kontrollbehov och måste ha koll på allt ...  Jag undrar om jag kommer kunna sova inatt  , det är frågan alltså , detta är inte kul .

 Vad har hänt idag så jag har vart i salongen och jobbat sen kom min bästa vän MIa ( även tärna och toast madame )  över till salongen  och vi pratade lite .. Hon är verkligen hellt underbar :9 hon är så snäll och ger bra tips nu när jag är lite snurrig i huvet infr bröllopet  , sen gick jag hem  och skulle egtligen på  kickboxning men jag orkade hellt enkelt inte och nu har jag pratat med mina andra bästa vän nina ( tärna ;P och även hon har hjälpt mig massor nu inför bröllopet vad skulle jag göra utan er tjejer det kan  man  fråga sig alltså .. Tack för att ni står ut med  min stressiga   stil hehe .

Nu väntar jag på att Mr love ska vakna sen ska vi åka handla  lite mat och sen ska jag försöka  kolla film  så  jag kan sova inatt hoppas hoppas ,  men ha det bra så länge .

Xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback