Luriga tanter :P
Ibland när man  jobbar ,så kommer det in folk som man på nåt sätt verkar ensamma,...Dom berättar hela sitt liv när man gör behandling på dom .. Det är både intressant men iband vet man inte vad man ska säga ... När dom berättar att dom är ensamma .

För ett tag sen så kom det in en äldre tant i salongen och sa att hon gått förbi flera ggr och att det lyste värme om hela salongen så  hon  vågade sig in den dagen... Hon berättade att hon hade skyddad indentitet och att hennes man som hon rymt ifrån var polis alltid lyckades hitta henne... Ja  hon hade en så hemsk historia  så jag visste inte   hur jag skulle kunna hjälpa  henne.
 
Hon berättade att hon väntade in ett skadestånd och att hon inte ens hade mat över helgen så jag  gjorde det man inte ska göra ... Jag gav henne pengar och hon skulle komma in efter helgen och betala men  hon kom  aldrig ... Jag förstår inte hur ma n lan lura en människa som bara vill en väll , snacka om  att jag kände mig dum.. hur kan man sitta och ljuga om en så hemsk grej i typ två timmar ... Hmmm

Det finns så mycket luriga människor därute  så det är bäst att man inte litar på nån utom sig själv.

ta hand om er och tänk på att  behandla  din nära bra

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Ellen

Tycker det är skönt att veta att det fortfarande finns folk som bryr sig! Störda människor finns det dessvärre fler av... Karma sötis!

Postat av: zandra

Exakt tycker du inte ska känna dig sååå lättlurad känn istället att du är en snäll o vänlig människa. Hade kanske känts värre om det nu e sant o hom hade svultit ihläl(med risk för att ta i) o man själv hade kunnat gjort något. Du kanske gjorde något bra fast du känner dig lurad nu, det vet man juh aldrig. Kramen

2009-01-13 @ 17:55:37
URL: http://zandraa.bloggspace.se
Postat av: ann

Du gjorde iaf dagens goda gärning även om den människan verkar va väldigt rutten som inte ens kom in o sa som det va...Du bevisade ändå hur god du är även om du förmodligen blev lurad.. o sen vet väl alla vad Karma e ! :)

Ha det bäst Kram ann

2009-01-16 @ 21:12:14
Postat av: Sheena

Men fy fan vad bittert av henne! Du gör en fin sak, något som du egentligen inte får göra men som är från hjärtat, och så går hon och gör sådär!

Fast det som irriterade mig mest är nog att hon drog en historia som är så hemsk, som kan röra vem som helst ända in i själen, för att lyckas få sig en extra slant.

Jag hoppas att hon skäms.

2009-01-31 @ 00:35:23
URL: http://rockho.blogg.se/
Postat av: mia

Finns så mycket folk där ute som gör allt för att få uppmärksamhet..Dumma är ju det att det att hon ljuger om saker som kan vara sanna.. Okej inte för hennes del, men hur många är det inte som lever med hemlig identitet pga ex eller liknande..Nej ibland känns det som om man inte ska lita på någon annan än sig själv !

2009-02-02 @ 08:34:16
Postat av: P.T.O

På jobbet hör jag liknande historier VARENDA dag! Har bott i många städer men denna sticker ut ur mängden,tro mig. Drogmissbruket, kriminaliteten, våldet och bidragsfusket i den här staden är sjukt! Om ni bara visste!...En som vet.

2009-02-04 @ 22:13:36
Postat av: Anonym

På jobbet hör jag liknande historier VARENDA dag! Har bott i många städer men denna sticker ut ur mängden,tro mig. Drogmissbruket, kriminaliteten, våldet och bidragsfusket i den här staden är sjukt! Om ni bara visste!...En som vet.

2009-02-04 @ 22:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback