Lite Jobb!

Hej

Jag vaknade som vanligt ganska tidigt idag och gick ner till Tiger och drack lite kaffe ... Ska snart till salongen och fixa lite  vi håller på att bygga lite nytt där inne .. Lite hyllor för håret osv eftrsom jag beställt mer löshår..

Tänk på det alla där,  ute det rekomenmderas INTE att färga eller tona löshår det går men det rekomenderas ej... Man får hellt enkelt göra det på eget bevåg .. jag själv brukar tona löshår men det går bra från gång till gång ...

Känner mig lite frusen idag , jag vet inte om jag börjar bli sjuk :S  jag hoppas att jag inte blir det .. jag har ganska mycket den här veckan så jag bara måste jobba..

Jag och Tiger gjorde ett litet test vi gjorde en hand med gele och en hand med xlnts nails  bara för att se vad som sitter bäst på henne , en så länge så leder xlnt nails hehe ;) kul att göra lite  tester hit och dit ...

Snart kommer vår lilla webbshop upp där man kommer kunna köpa produkter för afro och även löshår mm det är tack vare Jocke ( min massageterapefts kille) att det är möjligt..

Just ja jag har  börjat läst sluta rök boken för min vän Tiger varje kväll arnas  blir det inte gjort :) så nu funderar jag på att göra en videoblogg med ett kapitel lite då och då,  så kan alla ni som röker och vill sluta titta och lyssna när  jag berättar om boken  bra va ?

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen iväg ha en bra dag mina vänner .. glöm inte att skriva lite i gästboken på

www.kristallgrottan.nu

xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Janne

Hej!

Vad kul med testet som du gör med de olika produkterna. Att du sedan gör det med vårat material och någon gelé gör det ännu mer spännande.

Klart att jag "hejjar" på att vårat lilla barn ska springa snabbast och komma först i mål.

Ja, jag får allt ta och komma till salongen och hälsa på.

Ska berätta om vårat bonussystem som ger dig som nagelspecialist möjlighet att vara ambassadör och därigenom kunna rekommendera andra att använda våra produkter.

Ja, vi pratar mer.

Ha det gott


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback