Full rulle och botox!Bilden är tagen från google, titta hon ser lika ung ut nu som för många många år sen


Hej!


Idag har jag ganska  mycket att göra i salongen och jag får kunder ända från Stockholm idag så det är ju super kul att dom åker så långt bara för att jag ska göra  håret på dom på min salong http://www.kristallgrottan.nu/...


 sen blir det nog hem och snabbt ut med hundarna sen måste jag åka och handla  mat för  på  söndag för  då ska jag närmligen bjuda på  smörgåstårta  .. Jag fyller år .

Jag funderar på att testa botox i pannan nu när man blir äldre .. Jag har länge haft bekymmers rynker i pannan men inte brytt mig om det. Men nu känner jag att det stör mig .

Är det nån som vet nån  bra klinik  till bra pris med botox??


Xoxo Dompan


Kommentarer
Postat av: Hertiginnan Anne von Porat

Du har chicclinic.blogg.se i Uppsala som utför botox. Det kostar 4500 kr för hela ansiktet och 3200 kr för endast pannan. Det håller i ca 2-3 månader men allt eftersom så håller det mer.Helena Funseth har hand om salongen som finns på 2 olika ställen i Uppsala. Clarion hotell ligger den i ocskå och en på klostergatan.det finns även en rysk läkare som kommer till uppsala för att jobba ett tag hon gör för mindre än halva priset säger de. En väninna till mig som har en modebutik i Uppsala känner till henne.vilka öppettider har du på kristallgrottan?

Postat av: dompan

till anna : hej söta anna :) jag har öppet mellan 11-17 och lördagar mellan 12-15 kom och hällsa på vet jag hehe

2009-01-25 @ 19:56:40
Postat av: Amélie

har för mig att face&body på strandgatan i Eskilstuna skulle börja med det...

2009-01-29 @ 23:41:05
URL: http://amelieec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback