Äntligen fredag!

Gud vad skönt det är med fredagar , man känner sig lite mer pigg fast det egetligen borde vara tvärt om för det  är ju  sista dagen på veckan ..

Ikväll ska jag som sagt titta på Lets dance ,det ska bli kul att se när dom lär sig alla svåra danser  .. Jag såg ju även stjärnor på is men det tyckte jag inte var lika kul ... men jag såg det ändå hehe..

Igår var det segt på jobbet det är ju många som inte har pengar efter jul nu . Men jag var där ändå och tur var väll det för jag  fick in två bokningar.. Det är ju alltid nåt., ibland är det jobbigt att vara egen företagare för det är mycket slit ,men även mycket kul.

 Idag har jag tre kunder och ta hand om! En tjej som ska ha inbakade flätor och  sen min favvo kund Maria  hihih som vi ska hitta på nåt nytt kul med hennes naglar nu igen  ..

  Sist så hade hon rosa manikyr med massa strass på. Men nu  funderar  hon på att ha svarta tippar  med några dekorationer på , det blir nog fint ...

Hmmm jag kanske borde lura på henne lite airbrusch denna ggr ..

 Men iallafall sen har  tjej som ska laga naglar så det finns lite att göra idag..Jag har inga problem att jobba mycket, bara man har kunder det är inget kul att bara sitta.

Innan jag ska hem ska jag hinna träffa en tjej som vill hyra in sig hos mig i salongen 


Kommentarer
Postat av: Toby Hagberg - Boys style in a gay's life ☆

Usch för mig är fredagar alltid densamma..(arbetlös är nog anledningen)

Postat av: dompan

till toby : det blir säkert bättre snart ska du se :) ha en bra fredag

2009-01-09 @ 08:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback