Besviken och ledsen!

Jag är så arg och besviken på nån i min närhet , jag nämner såklart inga namn för så mycket respekt har jag ... jag hänger inte ut folk på bloggen .. för det är jag som valt att driva en blogg och det ska man inte  blanda in andra i ..

Men jag  känner mig så sviken på många sätt av denna person och det värsta är att den personen nog inte en förstår hur jag känner ..man känner sig maktlös och ledsen besviken på samma gång....Man har ställt upp så många ggr

hmmm vet inte vad man ska göra ... Ibland måste man nog inse att släppa taget om vissa som inte vill ändra sig och släppa dom fria det är nog bäst .. det är inte Mr love jag pratar om och jag  nämner aldrig namn så försök inte att gissa för jag säger inte iallafall , jag ville bara skriva av mig lite ..

igår såg jag filmen patrik 1,5  den var sådär vart lite besviken på den ochså , den var inte så bra som jagfått för  mig , folk har sagt att den ska vara jättebra , men men jag tyckte inte det var så mycket att hänga i julgranen ..

Idag ska jag nog på bio med L och Mr Love  .. hmm vet inte vad L vill se men han får vällja , jag vill passa på att göra nåt med han eftersom jag alltid jobbar . söndagar är ju min enda lediga dag och det är ganska tufft att vara egen företagare..

Tack mina underbare läsare.

xoxo en fundersam Dompan

Kommentarer
Postat av: Ellen

Gud så tråkigt gumman! Det är alltid jobbigt när man känner att ens kompis inte ger tillbaka. Är iallafall supernöjd med håret och skickar bättre bilder sen! Hoppas bion blir lyckad. Kram

Postat av: Anonym

Hoppas iaf att dina RIKTIGA vänner ställer upp på dig o vice verca... I alla lägen för det behövs...

2009-02-15 @ 13:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback