åhhh måndag igen!

Hej !

Idag är det måndag och jag vart tvungen att rusa upp för Mr Love skulle till jobbet och hade försovit sig så jag gick upp och hjälpte han komma iväg  till jobbet ..Så nu är jag jättetrött och funderar på att somna om men nu vaknade L så det är nog lika bra att vara vaken  nu ...

Igår såg jag halva filmen Australia hmmm sådär kan jag säga   den är inte dålig men inte den bästa jag sett om vi säger så ... så jag vet inte om jag ska se andra halvan... hmm vi får se hellt enkelt men en film jag kan rekomendera är filmen bolt som jag såg med lille L och den var jättebra .. jag tilloch med grät i den .

Idag blir det storstädning både hemma och i salongen  .. Det är lungt  i salongen så det är lika bra att passa på för sen har jag lite göra resten av veckan ..

 vad ska ni hitta på idag och vad ska man laga  för mat ikväll ?

xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Nadja

Bolt filmen är verkligen supergullig, nästan så att man vill ta med sig din lilla vovven från filmen hihi :D Kram på dig gumman

Postat av: dompan

till Nadja : jaaa eller hur så bra var den , hur är det med magen puss

2009-02-16 @ 08:53:49
Postat av: marjo

har ej sett Bolt filmen men skulle vilja med lille T.. Vet du jag e sugen på hårfl igen.. men det blir nog om ett par mån, mitt hår måste ju växa ut mer... Men så du vet så kommer jag, o då vill jag ej ha insytt.. Ha ha ha kliade så.. mat tips för idag? Lasange?? Hadé bra bruden kramilainen..

2009-02-16 @ 11:24:37
Postat av: dompan

Till Marjo: bara att komma :P

2009-02-16 @ 19:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback