Tiger affären

så här skrev expressen om Tiger Woods affären

Elin Woods har de senaste dagarna fotograferats vid flera tillfällen - utan sin vigselring. Tidningar över hela världen har rapporterar om bilderna och utvecklingen.
Vid ett tillfälle tankade Elin Woods på en mack nära hemmet och på tisdagen fotograferades hon vid en thailändsk restaurang i Orlando där hon ätit lunch med barnen.

Uppbrottet nära

Tiger har inte synts till sedan bilolyckan den 27 november, och tidningen New York Post uppger att han är nära ett sammanbrott och fruktar att Elin skall begära skilsmässa. Men tidningen People Magazine – som kommer ut på fredag i USA – uppger nu att uppbrottet kan vara nära.
Enligt People Magazines källa, som enligt tidningen är en person som står nära Elin, betyder det faktum att hon inte bär vigselring någonting. Men Elin ska trots det ha bestämt sig för att lämna sin make.
- Hon har bestämt sig och planerar att lämna honom.Det finns inget att fundera över, han kommer aldrig att ändra sig, uppger källan att Elin skall ha sagt.
Träffat advokater

En välkänd skilsmässoadvokat, som vill vara anonym, säger till People Magazine att Elin redan träffat advokater för att omförhandla parets äktenskapsförord.
Enligt sajterna TMZ och Radaronline syntes en flyttbil vid parets hus i Windermere i Florida på tisdagen, och flera män bar ut vad som tros vara konstföremål ur


Kommentarer
Postat av: Anonym

men vem orkar bry sig..deras liv´!

2009-12-18 @ 14:18:34
Postat av: J

Stackars människor att bli uthängda överallt. Det är nog jobbigt som det är. Fruktansvärt program TV4 visade. Tittade inte. "Älskarinnan" fick säkert ordentligt betalt. Osmakligt.

2009-12-18 @ 21:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback