ojjj ojj och lite julbord!Ojj Ojj nu har jag inte hunnit med att blogga ,så egentligen borde jag nu blogga flera sidor långt  inlägg eller vad säger ni? hehe men det hinner jag  tyvärr inte med. I helgen så hände det lite grejer , jag  ska försöka uppdatera lite.

I Lördags så var jag och Linda på bio och såg  filmen luftslottet oh den var jätte bra , så ni måste se den, det hände nåt bra  i filmen hela tiden och jag tyckte faktiskt att 3:an var bättre en tvåan.
Sen var vi i gamla lägenheten IGEN och bara gjorde lite fin justeringar vi satte upp hatthylla och satte dit en spegel som varit sönder .
Nu ska jag ringa på morgonen och boka besiktning men det blir inte lätt för jag  måste besikta den denna vecka och jag jobbar hela veckan eftersom alla vill vara fina till jul och nyår så jag har typ ingen pause att springa iväg så vi får se hur det blir.

Sen igår så var vi vid djurgårn och åt julbord med Mr Loves arbete det var första julbordet och det var trevligt som vanligt var jag slarvig med kameran , men fick med lite grann så jag lägger upp lite bilder.

Till nåt att kul  är att en av mina bästa vänner är påväg hem från Usa Natacha Peyre   så jag ska åka upp till Stockholm och hälsa på så vi kan spåna vilket datum jag ska komma till Usa och hälsa på :) vill ju se hur fint dom har det.

xoxo D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback