Gott nytt år på er!

Jaha ikväll blir det ett nytt år och det känns verkligen så skumt , jag har verkligen jobbat igenom hela dec så jag hinner inte fatta nånting haha känns det som.

 Som idag jag öppnade redan kl halv nio och jobbar hela dagen idag  och sen är det kväll och dags att mysa med familjen, vi har bestämt att bara ta det lugnt ikväll jag kan tycka att det är lite krystat med nyår ..

 Alla tjatar om vad man ska hitta på,  men för mig är det bara en vanlig dag med en massa gott godis hehe.. sen är det skönt att vara hemma med hundarna för dom blir ju lite oroliga nu när det kommer smälla hela  kvällen..

Tjejen som var här i morse ville ha en vanlig fransk manikyr och jag hade inte  lång tid på mig ca 1 timme och 20 min och hon ville ha lite dekorationer  och sånt atr ju lite tid,  jag kände mig nervös med körde igång med hennes naglar och det blev helt oki jag är en person som aldrig är nöjd när jag gjort nåt men hon var jätte nöjd och det är det viktigaste:) så här har ni en bild på naglarna jag gjorde  snabbt imorse :P vad tycker ni då?

gott nytt år på er !


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag är jätte nöjd, och kan verkligen rekomendera andra att vända sig till kristallgrottan för att få fina naglar :D

2010-01-01 @ 15:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback