Dåligt med kommentarer dåligt bloggande!Oki nu ska jag ta upp detta tråkiga ämne med er mina kära läsare, ni är alldeles för dåliga på att kommentera inget elakt menat men det är tråkigt att skriva när man inte får nåt  tillbaka.. Så jag ber er att börja kommentera lite  mera för arnas har jag ju inget att skriva  om trots att jag vet att det är många som läser min blogg  där ute i cyberrymden så jag lovar destå mer kommentarer destå mer uppdatering på bloggen så det är upp till er nu  hehe.

Nåt som är spännade är att min lillebror Johan har ju gett mig layout i presentkort i 6 månader så nu är han min slav i 6 månader  (skämt åsido)han ska alltså göra allt jag vill inom reklam och media i 6  mån hur bra är inte det då hihhihhi så nu jäklar har jag en hel hög som ska fixas men det första jag bett om är en loggotype för kristallgrottan , alltså en egen logga det är ju hur  coolt  om hellst .
Han ska börja göra den nu , så jag kommer självklart visa er den sen när den är klar.
Jag har gett lite önske mål men sen får han fria händer det blir nog bäst så.
 så spännade att se.

Nu ska jag snart ut med hundar sen iväg till jobbet och jobba på med naglar :) jätte kul att ta bilder  med den nya kameran, man kan få så mycket bättre bilder är jätte glad att jag köpte den , lite tack vare min kund Elina faktist för hon hade en bra kamera  så då slog det glöden i mig och nu sitter jag här med en själv .

Men tänkte fråga er läsare är det nån som kan lära mig  hur man gör med detta problem - om man tar bild på ex ett par naglar och vill ha det suddigt i konturerna hur fixar man det i paint?? snälla hjälp mig.

 En sak till  bli bättre på att kommentera nu så jag kan uppdatera mera.

Hej svejs era små bananar.

Kommentarer
Postat av: Elina

om 2 veckor får jag min nya photoshop skiva, du kan få instalera den på din dator så kan jag lära dej grunderna i photoshop. Och tycker du att det är för svårt så kan jag gärna fixa dina kort som du tar. Kraaaam mej.

Postat av: Dompan

Till elina : åh vad du är söt vännen

2009-12-30 @ 08:11:26
Postat av: Jessica

Hellu! Läser din blogg varje dag! Har försökt kommentera säkert 100 ggr tidigare, men det verkar alltid bli nåt knas... kommentaren "kommer inte fram" ?Men sluta för guds skull inte att skriva! :)

Skulle gärna vilja se lite mer bilder på naglar, alltid roligt med lite inspiration!

2009-12-31 @ 09:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback