Bakar och tar det lugnt!
Lille spikeLille DolceHej!

Åhhh vad skönt , jag är ledig idag :) jag jobbar ju hela tiden så söndagar är min enda lediga dag och det är så skönt att bara vara . Jag sitter framför Animal planet och tittar på  när dom räddar djur, jag älskar det det programmet
Igår så jobbade jag och sen  åkte jag förbi Gina och köpte två par jeans och en tröja på rean  , men dom sa att jag hade kommit ner i bra tid för tydligen var det helt hysteriskt några timmar tidigare :) alla ville handla på rean hehe.
Vad gjorde jag mer då, jo jag fick ett ryck och bakade så det blev scones och äppelpaj jag fick ju en kokbok i julklapp av mamma så jag blev ju tvungen att testa några av recepten och det blev grymt gottså jag tänkte laga kyckling idag från boken och se om det blir gott.

Jag ska ta det lugnt med shopandet nu för jag har ju gjort av med så mycket pengar  nu på julen och jag ska ju åka upp till Natti i stockholm nästa vecka och då går det alltid åt pengar sen ska vi ju boka min resa till usa och det är ju inte gratis direkt.Jag fyller år i januari så då har jag önskat mig pengar av mami och pengar av mr love som jag akn ha med mig till usa.Jag kollar utbildningar i usa för jag tänkte passa på att gå när jag ändå är där nere.

Jättekul med min nya kamera , jag håller på att lära mig den nu , det är massa med fineser på den ;) kul att ha ,då kan jag ta en massa bilder till bloggen och även på alla nagelkunder .

Ha en bra dag!

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback