Svensexa!

Hej!

Igår så hade Mr love svensexa med sina vänner :)    .. Allt började med att jag fick lura ner han på stan så vi satt mitt i stan och åt glass , då kom hans vänner  bakom Mr Love och arresterade han , satte på han handklovar och   sen tvingades han sätta på sig en par rosa för korta byxor och sen ett urringat linne  haha , tror att jag kan  lägga up bilder sen om killarna tog nåt .
 
Sen fick han skämma ut sig lite inne inne i stan sen bar det iväg ut till paintball banan där han fick sätta  på sig kanin dräkt och sen sa dom att det var bara att springa så alla var  i lag mot honom :( så nu har sjukt mycket blåmärken , dom är inte små alltså ..

Sen fick han gå en match mot  en kille som vunnit vm i brottning så han skulle försöka brotta ner honom , men Mr Love  hade inte en chans , där handlar det ju om olicka tekniker , sen hade dom bokat bord på en  kina resturang så det var ju en bra dag   för mr love ..

Killarna hade fått hårda regler av mig hahhahha inga strippor eller några andra dumheter så Mr Love kom hem typ 18 på kvällen  och var hellt sönder slagen  stakarn hihihhi .

Åter till mig då , igår  kom min tredje bröllopskläning som jag trodde hade kommit bort den var jättefin :) så jag tror det blir den men det kommer en till i veckan så då måste jag bestämma mig för nu är det bara 1 vecka kvar ..

Skulle åkt till Natti idag men jag tror det blir imorn istället vi båda hade lite mycket idag .

Ha en bra lördag så hörs vi snart .

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback