Spåkvinna hokus pokus!

Jag funderar allvarligt på att gå till en spåkvinna,  problemet är ju att hitta en som är seriös , det finns ju tusentals som bara driver och lurar folk. Jag tror att det finns bara ett fåtal som talar sanning och det gäller att jag hittar en sån hehe.

 Är det nån därute som kan rekomendera en som  är duktig?  Som ligger nära Stockholmsområdet? så skulle jag bli jätte tacksam och ni kunde skriva ner det till mig.


Det är likadant med horoskop , jag tror inte på dom där som ligger i skvaller tidningarna , alla mäniskor är ju inte likadana så hur kan det  då stämma in på alla som är vattumen eller vågen det funkar ju inte. Jag har fått en hangup på såna  horoskop så jag kan inte kolla  på dom överhuvudtaget , jag bläddrar förbi dessa sidor snabbt och då menar jag snabbt.


 Nu ska jag snart tilll
http://www.kristallgrottan.nu/   och jobba    , fast jag har bra lust att stanna hemma för det sjukt otrevligt  väder ute , der regnar och är mulet   så man vill ju allra hellst  ligga i soffan och ha ett varmt täcke och kolla på en bra film men nu är det jobb så det är bara att glömma .xoxo D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback