Skitsnack!Ja jag tänkte ta up det här med skitsnack , som jag verkligen hatar !

Ska berätta  ett exempel ! Det är en tjej som  gör löshår i min salong och hon har en tjej i sin närhet som snackar så sjukt mycket skitsnack om  mig så det finns inte... Det roliga är att jag aldrig pratat med tjejen  utom sagt Hej en ggr  så varför snackar hon skit ?? Hon snackar om att jag är äcklig osv det är inte oki  enligt mig .. Jag har aldrig varit elak eller  snackat om henne , men nu har jag fått nog . Hon är en tjej som snackar bakom ryggen och som inte vågar säga nåt face to face .


Allt började med att jag sa hej till henne och hennes pojkvän  pga att  jag känner killens syster  det var allt . Efter det så snackade hon massor med skit om mig  och det känns inte så kul .  Jag skulle inte ens ta i hennes kille med tång jag har vart tillsamans med min kille i nästan 10 år och jag  har bara ögon för han .. Hennes kille saknar stil och ettiket varför skulle jag kolla på han ? fattar inget .. men såna tjejer gillar jag inte .


Kolla bara alla fasion modeller , varför är det oki för dom att gå halvnakna på catwalken ? och när en glamourmodell gör det är det slampigt och horigt och allt där emellan    .. Tänk på det alla ni som har fördomar , vi är ochså människor med känslor och hjärtan   så varför snacka om folk ni inte känner .. Lär känna oss först , sen kan ni snacka .Over and out !


xoxo D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback