Road trip!

Hej!

Idag så åkte jag och Natti och hennes syskon till Tom tits i södertälje , vi hade en jätterolig dag   med massa  roliga exprement  .  Mr Love hämtade mig i Södertälje och även han gick in och testade några exprement ,  man blev som barn på nytt igen ..


Vi alla testade nån balansgrej och jag fick faktiskt bäst balans , men alla vägrade att inse så Natti och Mr Love  körde säkert 10 ggr var för att bli bättre men dom kom bara up till ca 60 procent och jag ledde med hela 83 procent haha så jag vann yeyeyeye haha   känns riktigt bra faktiskt .


Sen  körde vi nån slags  grej man snurrade i och man svävade , var riktigt  ballt , man kunde ta up benen och sen fälldes golvet ner och  man hängde där det  kändes som man fick en ansiktlyftning på samma grr . Jag  kände mig lite illamående efter den åkturen :)   vi testade även på nån robot arm som plockade upp mig och Natti och slängde runt oss till alla olicka håll , men  kunde vällja  olika grader mellan 1-5 och Natti ville ju såklart ta det värsta,  men jag sa att jag vägrade så vi tog  graden nr 4 och det räckte gott och väll , så nu är jag snurrig som aldrig förr hehe .

Nu är jag hemma igen och har varit ute en runda med hundarna och snart ska vi åka och handla på ica maxi   så Mr Love har mat i veckan när han ska jobba .

 Hörs snart igen och tack för att ni tittar förbi !xoxo D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback