otrohet!

Nåt som jag verkligen avskyr är otrohet ! Det finns inte i mitt huvud , jag hatar folk som  inte kan acceptera ett förhållande. Folk som säger jag känner inte honom eller henne , vad spelar det för roll ? Tycker det är så himla respektlöst .

Visst jag kanske inte känner honom eller henne men antagligen så är det en människa med känslor och då tycker jag att man måste visa lite hänsyn . Vad ger  folk rätten att förstöra någon annans liv . Sen finns det ju såklart  undantag Jag ska berätta om när jag träffade min kille ..


Jag och Mr Love  var tillsamans när vi var små men då dumpade Mr Love mig för att jag var så kaxig hehe   jag  var det i tidig ålder :).

Sen så gick åren och jag såg inte till han så jag glömde hellt enkelt bort han hellt och hållet. En dag när jag är hos min kompis Sandra så tittar vi på bilder som var på en fest några dagar tidigare och ser där min  gammla kille        (MR Love) igen,   och jag ba faaan vad snygg han är , är han singel .. ja svarade dom det tror vi .

Vi tog reda på hans  nr och jag var jättenervös och jag ringde han och vi hade telefonkontakt ett tag(  några veckor)  Sen bestämde vi träff ... vi träffades en kväll och då fick jag reda på att han hade tjej men då  hade jag ju redan  blivit kär igen, alla gammla känslor kom tillbaka .. Och  han skulle precis göra slut med sin tjej, han bodde inte kvar med henne pg av det blivit  dåligt  .. Det jag menar är att det är inte oki att  sno andras killar med flit...  Det är inte oki ! Sen kan man inte rå för vem man faller för.

Så tänk på det  när ni väljer killar .Finns så mycket svin därute.


xoxo


Kommentarer
Postat av: Lenita

Håller med till fullo!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback