Ms Fix

Hej!

Är lite snurig som vanligt . sitter här i köket och tankarna bara snurrar som aldrig förr .  har massor att fixa hela dagarna så hjärnan kokar över men igår var jag iallafall lite smått duktig , jag var och pratade med  vaktmästarn som ska ha hand om musiken och vi lyssnade igenom    musiken och lyssnade på vilket ljud man ska ha , sen  var jag och betalade både bröllopsnatten och brudbuketten ..

Ja  själva natten var inte så dyr  för jag hade rabatt så den gick på 1000 kr men buketten kostade 1700 kr så jag hoppas den blir fin hehe , men känns skönt att man har börjat att betala för det är pengar ut hela tiden . och det känns inte så kul att betala den dagen för då kommer man vara så snurrig iallafall..

Nu till ett litet problem hehe , Natacha ringde och tipsade mig och tyckte inte att jag skulle ha nåt hår nere  på¨uppsättningen .. hmm   så nu funderar jag och min praktikant på att prova att ha heluppsatt iallafall, Natti har nog rätt i att  lockarna kommer hänga ur sig och det kommer jag inte gilla , sen så ser det kanske mer glamigt ut att ha allt uppsatt men väldigt stort. Vad tycker ni ?

Nu ska jag  iväg ha en bra dag !

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: marjo svågerns fru

Ja, jag håller med nattis, uppsatt e finare när man har så långt hår! jag hade mitt uppsatt med, de va jätte fint.. Så kör på det, sen på festen på kvällen kan du ju ha lite ner släppt kanske?.. kramilainen

2009-08-04 @ 15:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback