Morgonpigg!

Godmorgon  alla sköna blogg läsare :)  jag sitter här i Natachas och Dhanis kök och bara väntar på att nån ska vakna . Det är så otroligt tråkigt att sitta uppe själv :(  men vill inte väcka dom så tidigt ... Jag ska väcka Natti vid halv tio för sen ska vi åka ut på en liten tripp , jag  ska försöka sätta in lite bilder på bloggen sennare ... .


Som sagt så var det lugnt igår. Vi skulle ju på spökvandring men det blev lite  sent hehe så vi var lite rädda kan man väll säga . Men vi ska försöka nästa helg igen så  får vi se om vi kommer iväg... . Jag är verkligen jätte lättskrämd   så jag vet inte om jag skulle palla det hehe.


Vet inte vad det är med mig,  men hellt plötlist har jag blivit fast  beslutet att hitta ny lägenhet .. Jag har bott i samma skruttlägenhet i  nästan 6 år och nu är det på tiden att få lite större ,  vi är ju trotts allt 3 i familjen och sen har vi ju våra två galna hundar Dolce och Spike som tar en massa plats ..


Men det värsta är att jag är ganska kräsen på vart jag vill bo , jag har vissa områden som jag aldrig skulle sätta min fot  på och sen har vi dom finare områden men då drar ju hyran iväg då  tjänar man  ju nästan på att  köpa ett radhus eller hus .. Men  jag ska inte ge upp , jag ska leta vidare  den perfekta lägenheten kommer nog när man minst anar det,  eller vad säger ni ?


Men jag skulle vilja ha minst 90 kvadrat och hellst en öppen spis och en liten tomt,  men men vi får se vad man kan hitta .

Nu ska jag väcka Natti  och sen ska vi iväg och göra en massa roliga exprement wiiiiii .
Xoxo D


Min kompis Bella och jag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback