Marc jacobs och lite ysl !

Hej!

Alla glada där ute i cyberrymden   i am back hehe jag erkänner att jag är en shopaholic   och en riktigt ordentlig sådan , jag älsar att shopa vad som hellst   allt från väskor till skor och  elektroniska prylar ..

 Jag har nog ärvt mitt shoping begär från min  kära pappa som är nästan likadan ... Ja  fast han shopar inte väskor och skor   där är det elektroniska prylar så som mobiler och  tv apparater , datorer mm ...

Nu när allt börjat lagt sig efter  bröllopet   så känner jag ett starkt behov  av att shopa lite  hihihiihi så jag  tänkte unna mig en ny marc jacobs väska och ett par  nya ysl skor ,  det är väll jag värd ???    Eftersom man lade alla pengar på  bröllopet   så känns det lite som att nu måste jag lägga pengar på mig själv igen  ,  jag älskar  att vöra det , ni som läser min blogg sen innan vet det ..


 Sennare idag ska jag en  liten sväng till jobbet
http://www.kristallgrottan.nu/  sen ska jag vara där ett tag sen blir det nog att ta ett par  timmar ledigt från jobbet , jag har ju jobbat hela  sommaren utan semster och idag har jag det lungt så då får man passa på att bara njuta av den sista sommaren  .

Sen till råga på allt så kommer Mr Love    numera min man  :) hem han är snickare och sover  borta på jobb denna vecka,men idag kommer  han hem .

Jag och Mr Love har varit tillsamans i nästan 10 år  och jag har aldrig  tvivlat på vår kärlek trots att mr love hade ett beroende men jag stod ut och stöttade han och nu är han världens finaste kille .

 Nä nu ska jag göra iorning mig för att lämna lille L till skolan , han börjar i 2:an idag och han är jättespänd som man förstår .

 Ta hand om er och kom snart tillbaka  till min blogg så får ni höra mer  om min snurriga vardag hehe .

xoxo Dompan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback