Lista ut vem mördaren är !

Hej!

Igår så jobbade jag i salongen hela dagen och sen kom Bella dit och jag bjöd henne på ett par naglar för jag skulle träna på en grej och  sen gick vi på promenad med min söta hundar Dolce och Spike ,  dom var lika bussiga som alltid ..

Sen tog vi min rosa eu moppe , ja ni läste rätt , jag har en rosa eu moppe haha vi åkte runt lite och Bella skämdes för hon fick ha min sons barn hjälm som ser ut som den som dom hade på dum dummare haha jag kunde inte sluta skratta .. Så jag körde extra sakta där det satt folk hehe .

Vi åkte  sen och hyrde den nya filmen wallander ( tjuven) den var ganska  bra faktiskt .. Jag älskar filmer när man ska lista ut  vem mördaren är .. Jag hatar att se filmer som jag redan  sett ... varför ska man se grejer man redan sett hur tråkigt som hellst BOOOOORING  .. Då vet jag ju allt som händer  och det är inte oki  ..

Jag är känd som tjejen som bara vill se filmer när man ska lista ut vem mördaren är hehe så varje gång jag åker till Natacha i Stockholm  så säger hon välj  film du, stakarn hon är van vid min fasoner , jag och josef bråkar alltid om filmerna  hehe

Till och med på bröllopet så hade dom gett ett råd till Mr  love  med detta söta kort från Natti och Dhani alltså dom är så jävla söta och bra hahahahahha . så nu är det bäst att Henke passar sig när han blivit min man och allt .Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback