I morgon gäller det!

Hej

Kan ni fatta att  det är imorn jag ska gifta mig , ni som läser min blogg har ju verkligen fått höra mitt tjat i flera månader nu och äntligen är det dags  , men trots att jag planerat bra så är det fortfarande massa grejer kvar ......

Vad tror ni hände igår som  inte fick hända , jo jag skulle fixa iorning lille L kostym som hade kommit den är lite stor så jag var nere hos grannen och lånade tråd och nål och tänkte att jag syr upp armarna , det kan väll inte vara så svårt  hmmm ..

Jag satt där länge och  höll på och  Lille L bara skakade på huvudet , men ätligen var jag klar , så han provade den och den satt bättre , jag pustade ut för en kort sekund och tänkte att grannen sa att man kan stryka lite lätt på den nya kanten  javisst tänkte jag ... Hon sa  försig att man borde lägga nåt som skyddar emot värmen men jag tänkte det går ju så fort så inga problem  , jag börjar att strycka de ena armen och det blev bra , kände mig stolt att det här var fixad ända tills jag kom till nästa arm , va tror ni händer ???? den smälter :(  jag skämtar inte detta är inte oki jag har förstört hans kostym ...

Så nu vet jag inte vad vi ska hitta på  för imorn är det bröllop och då ska han vara ring bärare och då måste han ju vara fin .. Jag måste  springa ner på stan och leta men det värsta är att jag letat förr och inte hittat nåt håll tummarna för mig , sen ska jag hinna göra naglar , och köpa 20 st röda rosor som ska stå på alla borden och sen ska vi ut och dekorera  hela lokalen och vi får inte glömma att köpa  typ 20 kg köttfärs  ochså , ja ni hör ju själva , fullt upp hellt enkelt .

Nästa ggr ni hör från mig så är jag förhoppningsvis gift kvinna .

xoxo D


Kommentarer
Postat av: Ellen

Grattis grattis grattis (i förskott)!!!!!! Önskar jag kunde vara där men jag skriver tenta. Du kommer vara hur vacker som helst och jag hoppas ni får ett underbart minne för livet. Kostymen löser sig. I värsta fall får han ha bara skjorta till byxorna? Kramar till dig, Henke och Liam!

Postat av: Chrissan

Önskar dig och din blivande man en underbar bröllopsdag!

Och du vet väl att det betyder tur om det regnar...? ;0)

2009-08-14 @ 21:51:35
URL: http://chrissanssvammel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback