Dop i stora lass!
Mina dop presenter. en klänning och en jättehärlig nalle och sen ska jag köpa ett fint kort ochså.
Hej!

Idag så blir det dop i stora lass det är min kompis Nadjas barn Angelina som ska döpas i kloster kyrka , det ska bli kul, det är inte alltför ofta man går på dop. Jag har lite besluts ångest vad man ska ha för klänning åhhh det är ju så svårt , man ska kunna ha den i kyrkan , sen ska den vara bekväm ochså om man äter lite kaka haha så man inte ser gravid ut för det vill jag inte.

Igår så var jag Bella , hennes kille Semir ,  Mr Love och lille L i Örebro på badet Gustavsvik , det var en lyckad dag men en eller snarare ganska många kallsupar hehe. Jag tyckte att badet var bra , men det var lite dåligt med badvakter för barnens skull . det finns ju ganska farliga åkturer om man säger så. Det var en som kallades toaletten som är som en vatten kana sen spolas man ner ch pluppas ut den var kul men lite läskig för min del tycker inte om när man hamnar under vatten.

Om ni ska åka dit så rekomenderar jag att ni tar en heldag  för att hinna med allt det kostar 120 kr för vuxen och 100 kr för barn , sen finns det mat och fika till inte alltför dyra priser.passa på att åka dit om ni ska göra nåt hela familjen.

Nä nu ska jag läsa lite bloggar sen sätta igång och städa, innan man ska göra sig iorning för dopet.

xoxo D

Kommentarer
Postat av: g

I toaletten finns det filmkameror som finns i badvakternas lilla hytt.... där sitter de och kollar hela tiden över vad som händer... det är en bestämmelse som kom till efter en drunkningsolycka i katrineholm där de har en precis likadan grej

2009-08-30 @ 21:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback