2 dagar kvar tills det smäller :P

 Hej!

Nu är det alltså bara 2 dagar kvar tills jag och Mr Love ska gifta oss och jag är verkligen nervös , på dagarna kan jag släppa det lite , när jag jobbar och fixar med allt det sista till mottagningen ..

 Idag ska jag först jobba lite sen ska jag fixa med bords lapparna och sen åka och handla   massa chips som ska stå vid godishörnan :) jag köpte godis för ca 700 kr så det blir lite att gotta i hehe . och tänkte köpa 10 påsar chips ch massa salta pinnar .

 Man kommer rulla fram när vi är klara att gå till bröllopssviten hehe .

Min kompis Camilla även  kallad  Milly  ska vara gullig att dekorera vårat  rum på hotellet så det är mysigt när vi kommer dit :)    Jag  vet att hon ska lägga rosenblad som ett hjärta på sängen vad mer hon har hittat på , det återstår att se.

Imorn kommer min vän och praktikant Sandra och ska fixa mina  bröllopsnaglar vi har bestämt att jag ska ha vit manikyr med strass på visa naglar , det blir nog fint :) gud vad spänt det är nu , kan inte  sova vidare min hjärna går i högvarv.

Och sen efter det  så ska vi dekorera lokalen och fixa lite med allt för lördagen , sen ska jag sova hos Mia     en tradition att man ska inte sova med brudgummen natten innan.

Sen  på lördag morgon börjar vi med håret och sen  kommer Make up artisten Lena och sminkar mig  .. Måste komma ihåg att göra fruktbricka till mig och tjejerna  som ska stå i salongen medans vi blir fina . och lite skumpa .

xoxo Domi


Kommentarer
Postat av: alicia

Hur kommer det sig att du inte har haft någon möhippa? Lycka till på den stora dagen.

2009-08-13 @ 23:06:42
Postat av: Dompan

Till Alicia: hej hej jag har haft möhippa mvh domi

2009-08-14 @ 07:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback