www.myheart.se


 wooow vilken skön sida jag hittade  , jag beställde jättefina hjärtballonger till min  bröllopsdag , som vi ska smycka i festlokalen  och dom var grymt snygga och inte bara det , det var  snabb leverans och det gillar jag så ska ni hitta coola grejer så rekomenderar jag verkligen den siten.

www.myheart.se   

 Jag skulle kunna beställa ännu fler hehe  men nu får jag klara mig på 40 st  visar bilder från  festen med ballongerna sen när den varit .

 Har även bokat limo nu som jag kommer  visa massa bilder från , lite av alla delar  börjar falla på plats .

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Malin Sofia

Hej! Vad gör du den 15 augusti? Jag skulle vilja bjuda in dig till sommarens stora bloggfest i Stockholm. 100 bloggare träffas för att mingla, äta, dricka, dansa och knyta nya kontakter över hela Sverige. Priset ligger på 470 kronor och då ingår italiensk buffé, cosmopolitan, vin till maten och inhyrd DJ. Röda mattan rullas ut och jag lovar en riktigt tjusig fest. Delar av gästlistan är ute på min blogg, samt bilder från festvåningen på Södermalm. Kika in där, allt hittar du under kategorin Bloggträff. Meddela mig om du vill reservera din plats! H: Malin, arrangör.

Postat av: Wysteriia

Kommer bli så fint! :D

2009-04-27 @ 21:47:08
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en tävling jag har i min blogg det du kan vinna är detta:En skinnjacka och ett presentkort på 500 kr


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback