MR Love och lite fågelkvitter!

Hej !

Era små korvisar   jag har massor på ggr hela tiden så jag glömmer ju bort att skriva till er i mellan åt men nu satter jag mig ner en kort sekund , jag håller på med ett hemligt projekt till bröllopet vet inte riktigt hur det kommer gå men kämpar på och föröker få alla delar på plats ....

Igår var jag nere på tre och köpte en ny internet dong för den andra blev ju stulen , datan fick jag en ny men såklart så gick inte dongen på försäkringen så jag gick ner och det var ju ingen billig grej direkt  800 kr tog dom för den ..

Sen när ja kom tillbaka  till salongen och skulle få igång denn nya dongen med den nya datan så hade dom ju inte skickat med själva kortet till internet då kostade tydligen den 250 kr  jaaa jag säger då det som ska ha betalt för allt ...

 ja ja nu ska jag stressa vidare och fixa och trixa som vanligt...

 Nu har jag bestämt maten till bröllopet det blir en enorm taccobuffe och sen  kallskuret såsom   kassler, kärlknöl, pasta sallad, potatisallad mm   det borde väll duga hehe ..

 Min inbjudningslista är inte kort om vi säger så , jag har redan 100  st på denär det nån som har tips på vart man kan hyra tallrikar mm??

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Anonym

ggr är en fökortning för gånger.. så du använder det i fel sammanhang, inte bara en gång =) Kramis :)

2009-04-23 @ 22:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback