Första kapitlet på sagan !Jaaaa jag vet inte riktigt vart man ska börja med det här giftemålet ...Jag och Mr Love har som sagt varit tillsammans i ca 9 år  och vi har gått igenom mycket tillsammans , så nu tycker vi det är dax men eftersom killar inte riktigt har det där i sig så återstår det ju bara jag hehe så det är dax att jag sätter  mig in i rollen  som the weding planer Dompan hehehehe..

Det ska bli roligt men man vet inte riktigt vart man ska börja ... Jag vill ha ett stort bröllop men man måste ju samtidigt hålla ner priserna lite  ..

Idag ska jag och min kära granne  Zandra gå ner på stan och kolla runt lite , ta mått för kläningen och kolla kyrka osv ..

Vi har tänkt oss i slutet av Augusti ...Min bästa vän Mia  har sin kusin som är grym på att sjunga och hon har lovat att sjunga i kyrkan och sen vill jag ha häst och vagn ..

:P hmmm det är så kul att ha nåt att planera  för men men åter igen  vart ska man börja ... hmmm vem kan jag kolla sånt här med hmmmm ja det borde ju  vara min kära vän Nadja hon brukar ha koll på sånt , eftersom hon just gift sig för tet par månader sen med sin kärlek Nonak hihihehe..

Som sagt jag skulle kunna ha fler tärnor men har betämt mig för 4 st , vill ju såklart ha min   vän Natacha Peyre med som tärna men hon har mycket i usa just då :(   

 Sen måste vi fixa själva festlokalen  hmmm ska ringa runt lite idag och kolla, måste ju ha lite uppträdeaden mmm åhhh jag känner redan att jag inte har koll på nåt, så nu måste jag skärpa mig lite ..

  jaja nu ska     göra iorning lille L ha det bra .. fortsättningen fölljer.....................

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Maria

ÅH GRATTIS GUMMAN! =D Det var banne mig på tiden haha ;)

Postat av: GRATTIS

De kommer bli ett underbart bröllop :)

2009-04-14 @ 18:04:00
URL: http://finest.se/leighsan
Postat av: marjo

kolla calligraphen o vistaprint eft: fina servetter tryckta m era namn o datum för vigsel+ en valfir bild. och inbjudningskort.. lycka till nu turtur duvorna..

2009-04-14 @ 19:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback