Bröllops yra !

Ja jag är full fart att planera bröllopet som kommer äga rum den 15 aug 2009 ,

Jag har redan  beställt en super fin klänning  , den är helvit med ett litet släpp  och igår köpte jag  ett jättefint halsband i strass   med hjärtan som hänger ner lite ...  Jag ska beställa servetter  med våra namn på och massa mer .

Sen fick jag en ganska konstig ide igår  och det var , jag har nämligen   svängt fram och tillbaka om hur man ska göra med    maten , vad man ska  ha för meny mm...  Men då slog det mig igår   att man kan ju faktiskt ha en tacco buffe   och även  lite  snittar som ligger    på ett stort bord ..
 
Först tänkte ja att  man kan inte ha tacco på bröllop,  men varför inte???? .. det är ju fastiskt en måltid som nästan alla äter och har man några som inte äter kött så kan man ta det  man vill ha  och då    så slipper man tvinga på alla att äta sånt dom inte tycker om och då beghöver vi inte tänka på serveringspersonal mm....

 Så jag kollade med MR Love igår  och han tvekade lite men jag tror jag ska övertala han ..
Vi skulle kolla på ringar igår men affären vi skulle till hade ju inte öppet typiskt, men Mr Love     provade sin kostym som han vill ha från mq  och den kostar ca 3500 kr   och sen vill han ha ett par  tiger skor till från Nilsson så vi får se om han slår till ..

Det roliga är ju att jag vet  hur han ska se ut men  han  vet inte hur jag ska se ut jejejejej..

Min praktikant  Sandra ska göra mina bröllopsnaglar  , det är bäst att man gör dom dagen innan så jag inte lyckas slå av dom .. Jag ska bjuda alla mina tärnor på naglar till den stora dagen . så dom känner sig fina ..

Känner att jag dras med  i en ström av massa bröllop överralt , det enda man har i huvet är nåt man kan ha till bröllopet  hmmm finns massa kul...

 Nåt  som ska bli kul är ju att beställa tårtan , jag vill ha en riktigt stor ... min kompis zandra rekomnderade ica maxi så jag tänkte kolla deras priser.

  Jag har så mycket tankar men nu måste jag betälla lite smått och gott från överralt  hehe

Xoxo Dompan
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vem ska fixa håret på dig då sötis? =)

Postat av: Linda från V-ås

Är så glad för din skull :) De kommer bli jätte fint och jag hoppas de kommer bilder sen så man får se allt! :DLeigh pratar om bröllopet i skolan, eller hon sägre inte så mycket.. Men hon är så glad, så man kan inte undgå att lyssna och dra av ett leende :)Många kramar och All lycka // Linda :D

2009-04-22 @ 22:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback