Mobilen spårlöst borta!


 jaaaa jag är ju bara för irreterad  just nu ...Min mobil kom bort efter min invigningsfest , jag vet inte om det är nån som stulit den eller om jag har tappat den, hur som hellst så är jag inte glad åt det ... Men som tur  är  så  får jag tillbaka mitt  gammla nr och det var ju det viktigaste , för jag har haft detta nr jättelänge.och jag  vill inte behöva byta nr så lite glad är jag i all röra ......

Så  i lördags  fick  jag  åka till media market och köpa en skrutti bang bang telefon ,som får duga hellt enkelt och sen passade jag på att köpa lite julpynt till salongen , men  julpyntet  blev dyrt hehe  det gick på mer en själva telefonen hihihih.

Jag köpte en ganska stor vit julgran med svarta kulor och belysning , sen köpte jag en lysande ren med en släde som har en fin ljuslinga runt sig, och  sen ska jag  slå in lite paket och lägga kring granen :)och lite småpaket i släden, det blir nog fint hehe..

 Nu ska jag snart ner  till salongen och städa i och fortsätte med julpyntet , ni har v'll inte glömt att ni kan köpa keratin slingor av mig :)  det finns i många färger  och det är äkta remy hår, det  finns i både rakt och vågigt..

 vid bokning eller köp av löshår kontalta mig på kistallgrottan @live.se

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh jag ska också ha en vit julgran! =D Vad kostade den du köpte? Belysningen du köpste, fanns det med vita sladdar?

Postat av: isabelle

Jag tycker också du ska bli medlem i gratisbio, jag har fått 500kr i present kort och 4 biobiljett.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=43824

om du blir medlem genom mig så skriv in isabella83 som värvare så får du 75p.

Det funkar verkligen fråga natacha p. ha en bra dag. puss isabelle

2008-11-17 @ 14:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback