www.regnbagscentret.se

Hej !
 
  Här har ni lite om tarm plus och tarm slim  (Rena kroppen) hur man äter det på  bästa sätt..

Börja med Tarmslim den första veckan och börja gärna till en helg då du är hemma och kan ta det lugnt. Tarmslim använder du på kvällen innan sängdags och börja med 1 tablett.
Om du inte får effekt av Tarmslim kan du öka dosen till 2 tabletter kvällen därpå och sedan kan du öka med en Tablett tills du märker effekt.
Normalt brukar man få effekt redan efter 1-3 tabletter. Personer med trög mage/förstoppning kan behöva högre dos av Tarmslim. Om du har Diarre eller lös mage ska du inte använda Tarmslim alls utan då enbart använda Tarmplus.
En bra dos av Tarmslim är när du får en något lösare avföring än normalt. Om du får diarée så har du absolut tagit förstor dos och måste minska dosen.
Efter ca 1 vecka så börjar du med Tarmplus och äter den dos som står på burken. Resten av kuren forstätter du sedan med både Tarmslim och Tarmplus.
Under själva reningskuren är det bra om du försöker äta så sunt som möjligt. Öka på mängden frukt och grönt samt minska ner på onyttigheterna. Drick gärna mycket vatten under kuren då även det är renande.
 
Tabletter kan du hitta här  www.regnbagscentret.se
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback